Paper Love

Craften met papier uit het Book for Paper Lovers 2022

In deze online training vieren we onze liefde voor papier.

Bij Flow weten we namelijk al lang dat iets met je handen maken een fijne manier is om te vertragen. Het zorgt ervoor dat je even uit dat drukke denkhoofd stapt doordat je gefocust bent op één ding. Maar hoe begin je? Deze online training Paper Love gaat je helpen.

Flow-crafters Erika Harberts (Mikodesign) en Lisa Manuels (Elle Aime) bedachten samen acht projecten om met het papier uit het Flow Book for Paper Lovers aan de slag te gaan, zoals een minischrift en een opbergmapje.

In acht video’s krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je deze paper goodies maakt.

Je kunt de lessen in je eentje volgen, maar kunt ook een crafternoon of craft night organiseren en met een groepje vrienden aan de slag gaan.

Dit ga je maken

Erika en Lisa nemen je stap voor stap mee door acht verschillende craftprojecten. Om dingen in te schrijven, om iets in te bewaren, om cadeau te geven of om er iets in te stoppen en weg te geven.

Dit ga je maken:

  • Minischrift
  • Minischrijfblok
  • Enveloppen
  • Enveloppenwaaier
  • Opbergmapje
  • Minishoppingbag
  • Cadeauzakje
  • Twee manieren om een cadeau in te pakken

Werkboek

Bij deze training krijg je een digitaal werkboek. Hierin staat de uitleg per project nog eens stap voor stap uitgeschreven, en er is ruimte voor notities. Achterin het werkboek vind je een aantal sjablonen die je nodig hebt voor bepaalde lessen, zoals voor het opbergmapje.

Video: sneak peek van het Book for Paper Lovers

Neem vast een kijkje in het Book for Paper Lovers.

Hoe werkt het?

  1. Na aankoop van een training in de Flow Shop krijg je per mail een unieke code toegestuurd, die je (na het aanmaken van je gebruikersaccount) via School of Flow kunt inwisselen.
  2. In diezelfde mail ontvang je een kortingscode waarmee je het Book for Paper Lovers 10 met korting kunt bestellen. Met dat boek kun je in deze training aan de slag.

Je kunt de training in je eigen tempo volgen. Ook kun je lessen altijd opnieuw doorlopen. De training blijft minimaal een jaar geldig. Het digitale werkboek kun je downloaden bij het starten van de training.

Je kunt de training ook aanschaffen zonder Book for Paper Lovers, bijvoorbeeld omdat je het al in huis hebt of omdat je de training volgt met ander papier (uit een ouder Book for Paper Lovers, of eigen papier), dat kan.

Vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen in de FAQ.

Fotografie Erika Harberts, Lisa Manuels, Marjolijn Polman, Rachel Vieth